Sukella huvin ja hyödyn maailmaan

 MyJemma älytuote toimii avaimenasi

MyJemma-konsepti perustuu NFC-mikrosirulla varustettuihin kuluttaja-, markkinointi- ja yleisötapahtumatuotteisiin, kuten koruihin, asusteisiin ja muihin helppokäyttöisiin älytuotteisiin (avaimenperät, jääkaappimagneetit, jne.). Älypuhelimesi tunnistaa mikrosirun ja pääset sisään nettiportaaliin mistä löydät sinulle räätälöityjä palveluja, huvia ja hyötyä.

Tarjolla on aina sinua hyödyttävää materiaalia ja tietoa sekä arkea helpottavia ohjeita. Esimerkiksi, MyJemman älykäs jääkaappimagneetti voi sisältää viikon nopeat ruokavinkit tai ostamasi laitteen käyttöopastusvideon. Vain kosketus älypuhelimellasi ja jääkaappimagneetti avaa sisältönsä puhelimesi selaimeen. Ohjeet ja vinkit ovat kätevästi käsillä aina kun tarvitset niitä.

Oma verkkokauppamme myy myös MyJemma Elämyskoruja, joiden avulla voit välittää tunteesi rakkaallesi tai ystävällesi uudella kiehtovalla tavalla. Korussa olevalle tilille voi ladata videoita, valokuvia ja viestejä, jotka saa näkyviin älypuhelimen avulla. Vaihda ja muokkaa korutilin sisältöä niin usein kuin haluat ja korun tunnearvo kasvaa koko ajan suuremmaksi, näin rakkaasi iloitsee antamastasi lahjasta aina uudestaan. LIsätietoa elämyskoruista löydät alla olevan linkin kautta.

LUE LISÄÄ ELÄMYSKORUSTA