MyJemma Oy Ltd.

MyJemma Oy:n toiminta perustuu älykkäisiin kuluttaja-, markkinointi- ja yleisötapahtumatuotteisiin, jotka toimivat avaimina yksilöllisiin palvelusivustoihin. Jokainen MyJemma tuote sisältää NFC-mikrosirun joka älypuhelimen kosketuksesta avaa puhelimen selaimeen sivuston, jonka sisältö on räätälöity asiakasyrityksemme ja heidän tuotteen loppukäyttäjien tarpeiden mukaiseksi. Olemme digitaalisen aikakauden business- ja events-kulttuurin edelläkävijöitä, tule mukaan matkalle.

Yrityksemme ensisijaisiin asiakkaisiin kuuluvat niin vähittäiskauppiaat ja julkiset organisaatiot kuin myös urheilu-, musiikki- ja viihdeteollisuuden toimijat sekä yleisötapahtumia järjestävät tahot ympäri maailman. Yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja räätälöityjä palveluja sekä reagoida nopeasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Olemme myös avanneet verkkokaupan, jonka kautta myymme kuluttajille suuren suosion saavuttanutta MyJemma Elämyskoru-sarjaa. Käy tutustumassa valikoimaamme osoitteessa https://myjemmacollection.com.

Toimipisteemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa, mutta tavoitteenamme on rakentaa innovatiivisesta kuluttajatuotteen ja pilvipalvelun yhdistävästä tuoteperheestämme maailmanlaajuisesti toimiva MyJemma-konsepti.

Ota yhteyttä

Saatte meihin yhteyden kätevimmin käyttämällä viereistä lomaketta. Vastaamme viestiinne mahdollisimman nopeasti.

Voitte myös laittaa postia osoitteeseen

MyJemma Oy
Maalarinkatu 6B
20780 Kaarina